Net na kerst zijn na lange tijd, lieve mensen uit Nederland gekomen om op het eiland een welverdiende vakantie te vieren. Met de goede papieren en de nodige informatie van internet was de reis prima te doen. En met een huisje wat ze al vaker hebben geboekt, is het meteen al ontspannen en vertrouwd als ze aankomen.

Al is beeldbellen een geweldige uitvinding in deze tijd en maken we daar regelmatig gebruik van, bijkletsen in het écht is natuurlijk het allerleukste! En oh, wat doen we dat vaak, en dan ook nog eens in het Nederlands 😉

Ze zijn er met twee kleine mensjes voor wie alles nieuw, mooi, spannend en bijzonder is. En met hen om ons heen, zien we het eiland ook weer met andere ogen; Ze brengen zelfgezochte schelpjes en gevonden drijfhout mee van het strand bij het kerkje van Virgen de la Guadalupe waar ze hé-le-maal naar toe gelopen zijn.

Ermita de nuestra señora de Guadalupe

In een fijne balans zien we elkaar, blijven we op de hoogte van de avonturen zoals een stoere wandeling in Parque Garajonay, strandbezoek en een spannende dolfijnen-safari. Samen (tapas) eten, koffie drinken, oud- en nieuw en Driekoningen vieren “vouwen” we rond onze werkzaamheden. Onze sportieve activiteiten gaan op een laag pitje: even geen cardio, yoga, steps, Tae-Bo of boks zak. Dit is genieten met een grote G!

Leave a Reply

%d bloggers like this: